Beautylounge på Kungsholmen i Stockholm erbjuder många typer av behandlingar med genomgående hög kvalitet och standard där kunden alltid står som först i fokus. Vår personal har en väldigt lång erfarenhet inom skönhets branschen och en enorm kunskap inom sina arbetsområden. Vi har Fransstylister, Nagelterapeuter, Laserterapeuter, Makeup artister och Hud & Spa terapeuter som är specialister inom sina arbetsområden.

Vi på Beautylounge har en väldigt bred behandlingsmeny med väldigt många olika typer av behandlingar. Det är för att kunden skall ha mycket att välja på, för oftast finns det alltid något för just dig. Det finns behandlingar som tar lite längre till för den som har lite mera tid och man kan även boka flera behandlingar efter varandra om det finns tider kvar men det finns även korta behandlingar för den som inte har allt för mycket tid men hinner även göra sig fin eller få en avkopplande stund.

År 2017 vann ägaren av salongen Elisabeth Bexter den prestigefulla titeln som Årets bästa Fransstylist 2017 och hon har även vunnit många andra internationella titlar och är rankad som en av världens bästa fransstylister.

I Stockholm finns det väldigt många olika typer av salonger så varför skall kunden just komma till Beautylounge på Kungsholmen. Vi på Beautylounge jobbar väldigt mycket mot en väldigt hög standard gentemot kunder samt utförandet av behandlingarna plus att alltid sträva efter att bli en av dom bästa  inom sina arbetsområden och konstant utvecklas eftersom skönhetsbranschen hela tiden förändras. Utförande av behandlingar förändras väldigt mycket, det kommer nya regler och nya rutiner hur man skall jobba med vissa typer av behandlingar och material och därför är det extremt viktigt att alltid ligga i fas. Därför strävar vi alltid på Beautylounge för att konstant utvecklas.

 

På hemsidan www.beautylounge.se kan kunden surfa in och läsa mycket mera vad vi erbjuder i våra behandlingar och få mera information om hur en behandling fungerar och varför den är bra för just dig. Om det framstår några frågor kan man alltid skicka ett mail till info@beautylounge.se eller ringa till salongen på 08-6501551.