Tidsbokning för Dermapen

Hos Beautylounge sthlm kan ni boka tid via telefon, e-post eller online. Varmt välkommen till våran skönhetssalong på  Hantverkargatan 51 – 112 31 Stockholm.

Telefon : +46 (0)8-650 15 51 E-post : info@beautylounge.se Boka online - Klicka här

Vad är Dermapen och microneedling?

Microneedling är en behandling som har blivit mer och mer populär på salonger och kliniker för olika hudproblem. Varför?, med en enkel förklaring så orsakar Dermapen4™ en kontrollerad skada i huden med hjälp utav nålar. Som en naturlig reaktion på nålningen vill kroppen reparera skadan och börjar därför producera nytt kollagen.
Det kommer även att bildas nya kapillärer i huden utav behandlingen. Resultatet blir en föryngring samt en förbättring av hudens struktur och kondition.
Nyproduktionen av naturliga elastiska komponenter kan jämföras med effekten av t. ex. fraktionerad laser, men Dermapen 4 har mycket färre biverkningar och en kortare återhämtningstid. Till skillnad mot laserbehandling kan Dermapen 4 dessutom utföras på alla hudtyper och hudfärger.

Dermapen lanserade faktiskt det första mekaniska microneedling verktyget och är fortfarande marknadsledande världen över. Nya Dermapen4 är digital, och har även en unik ergonomisk design och gör upp till 1920 mikrokanaler i huden per sekund med hjälp av 16 tunna medicinska engångsnålar. Därför gör pennans snabbhet och styrka att behandlingen i stort sett blir smärtfri. Under behandlingen slussas också uppbyggande och näringsrika behandlingspreparat ned i huden.
På så vis får även behandlingen dubbel effekt både av hudens egen läkning/förnyelseprocess och från preparaten som förs djupare ned i huden än om de skulle påföras topiskt.
Oftast behövs en behandlingskur på 3-6 behandlingar, beroende på hudens kondition och tillstånd. Behandlingstiden är ca 30-60 minuter och bör för bästa resultat upprepas med 2-8 veckors mellanrum, beroende på vilken indikation som behandlas. Behandlingen skräddarsys efter hudens behov och kundens önskemål.

Hos oss på Beautylounge i Stockholm kan vi med Dermapen 4 behandla:

Vi kan behandla allt från huduppstramning och -föryngring, till fina linjer och rynkor, stora porer, oren hud och acne, ytliga blodkärl, milier, keratosis pilares, pigmenteringar, ärr inklusive acneärr, kirurgiska ärr och brännskador, hudbristningar och alopecia.
Ytligare behandling kan med fördel göras som ”Red Carpet Treatment” som resultat blir då huden återfuktad och får fin lyster och glow.
Efter behandlingen brukar oftast en lätt rodnad synas, det är ett tecken på att behandlingen har skapat en inflammatorisk process. Rodnaden brukar lägga sig efter bara några timmar. Man kan återgå till normala aktiviteter direkt efter din behandling. Eventuella reaktioner som kan upplevas ett par dagar efteråt är torrhet, flagnande, lätt rodnad och lite svullnad. Behandlaren informerar alltid om vad som specifikt bör undvikas dagarna efter behandlingen.

PRISLISTA DERMAPEN 4 STOCKHOLM :


20 min 395 kr

Parti-behandling :
30 min.

T ex ögon, mun, hals, händer

1st område beh. 1095kr

2st områden beh. 1970kr

3st områden beh. 2790kr

Ansikte – 45 min. 1st beh. 2195kr

Ansikte och hals –
60 min. 1st beh. 2995kr

Ansikte, hals och dekolletage –
75 min. 1st beh. 3895kr

2st beh. 7000kr

3st beh. 9930kr

Parti-behandling kropp – 45min.

T ex bristningar mage/bröst, akne på ryggen

1st beh. 3895kr 2st beh. 7000kr 3st beh. 9930kr

Rabatt vid bokning av en kur:

3 behandlingar: 10% rabatt

6 behandlingar: 20% rabatt