EMSCULPT – Muskelbyggande och fettreducerande. Stärker bål och rygg.

Tidsbokning för EMSCULPT

Hos Beautylounge sthlm kan ni boka tid via telefon, e-post eller online. Varmt välkommen till våran skönhetssalong på Hantverkargatan 51 – 112 31 Stockholm. Vi finns centralt på Kungsholmen.

Telefon : +46 (0)8-650 15 51 E-post : info@beautylounge.se Boka online - Klicka här

EMSCULPT 

EMSCULPT är en icke-kirurgisk kroppsbehandling som hjälper dig att skulptera kroppen och bygga muskler och bränna fett. Den här behandlingen är perfekt för dig som vill träna, men kommer inte igång? Du kanske redan tränar, men får inte det resultat som du önskar? Önskar du få mer definierade magmuskler eller att få ett lyft av rumpan utan kirurgi och komplikationer? Då är EMSCULPT behandlingen för dig!

  • En halvtimmes behandling på magen motsvarar 20 000 situps.
  • 4-6 behandlingar kan öka muskelmassan med upp till 16 procent.
  • 4-6 behandlingar kan minska fettmängden ovanpå muskeln med upp till 19 procent.
  • 4-6 behandlingar kan ge upp till en minskning på 4,4 centimeter på behandlade området.

Emsculpt är inte likt någon annan maskin på marknaden när det kommer till att reducera och bränna fett och bygga muskler med djupa muskelkontraktioner. På bara en 30 min behandling motsvarar det över 20 000 situps eller squats, medans du ligger och vilar. På grund av maskinens avancerade teknik, så får du dessutom knappt någon kännbar träningsvärk. Du blir inte heller svettig och behöver inte heller några träningskläder på dig under behandlingen.

EMSculpt är den enda maskin i sitt slag som har godkänts av amerikanska läkemedelsverket FDA och är CE märkt vilket betyder att maskinen är säker att använda. Behandlingen har på kort tid slagit igenom stort i USA och Hollywood då stora stjärnor som Kim Kardashian, Jennifer Lopez och Drew Barrymore är stora fans utav behandlingen.

Hur fungerar EMSculpt?

EMSculpt skapar ett elektromagnetiskt fält: High-Intensity Focused Electro-Magnetic technology (HIFEM®) som tränger igenom huden och påverkar både muskelvävnaden och fettdepåerna på samma gång. Behandlingen framkallar supramaximala muskelkontraktioner, något vi inte kan uppnå själva när vi tränar.

Behandlingen leder till ökad volym och produktion av muskelfibrer, kroppen blir då både starkare och fastare. Kontraktionerna orsakar överdriven efterfrågan på energi vilket resulterar i att fettcellerna dör genom aptos och därmed kommer du även att uppleva att du också får en reducering av överliggande fett.

Hur går en Emsculpt behandling till?

Vi kommer at fästa Emsculpt-handtagen med hjälp av resårband på det önskade område du vill behandla. Därefter startar vi maskinen och de elektromagnetiska pulserna skickas nu ut till de området som du önskar resultat på. Behandlingen gör inte ont men du kommer självklart att känna hur maskinen arbetar genom att den ger starka kontraktioner på ex mage eller stuss. Efter ett par behandlingar kommer behandlingen att kännas mer och mer behaglig tacka vare att Emsculpt skapar större muskler med starkare muskelfibrer. Själva behandlingen tar endast 30min så du kan passa på att lyssna på musik en podd eller bara vila undertiden.

Områden vi kan behandla med EMSculpt

  • Mage
  • Rumpa
  • Lår
  • Biceps
  • Triceps
  • Vader

Hur många behandlingar behövs? och passar behandlingen till alla?

Minst fyra sessioner behövs, vanligtvis med två till fem dagas intervall rekommenderas. Endast fyra behandlingar kan ge synliga resultat

Emsculpt är ett bra alternativ för dig som inte har så mycket överflödigt fett men som framförallt vill ha en mer definierad, skulpterad kroppsbyggnad och såklart starkare muskler. Behandlingen fungerar bäst för dem som har mindre än 2,5 cm klämbart fett i det behandlade området. Den idealiska kandidaten är egentligen vem som helst. Den som vill få starkare muskler, vill ha stramare kroppsbyggnad och bränna fett. Personer med några extra kilo att förlora kanske inte ser så mycket av en förändring från endast en kur med Emsculpt, eftersom fettet kan fungera som en barriär mellan magnetspolen och musklerna, vilket minskar muskelkontraktionernas styrka under behandlingen. Även om behandlingen minskar fett, är Emsculpt ingen viktminskningsbehandling. God kost 

Att tänka på före och efter behandlingen:

Du behöver inte tänka på något före behandlingen. Efter behandlingen kan du återgå till vardagen eller arbetet precis som vanligt då den inte skapar någon återhämtningtid. Se till att du dricker ordentligt med vatten så du hjälper kroppen att få ut döda fettceller och  slaggprodukter som har frisläppts under behandlingen. 

God kost och extra vardagsrörelse under och efter din kur ger optimalt resultat.

För bästa resultat rekommenderar vi dig en kur på 4-6 gånger även om det självklart är möjlighet att boka in enstaka behandlingar. På en konsultation kan vi ge dig förslag på en individuell behandlingsplan anpassad efter dina önskemål och behov.

EMSCULPT Prislista:

Konsultation – Gratis

1 behandling  –  2 995 kr

Före och efterbilder på Emsculpt behandlingar

Youtube klipp på hur behandlingen går till:

Boka online - Klicka här