Tidsbokning för Brow lift, Brow lamination 

Hos Beautylounge sthlm kan ni boka tid via telefon, e-post eller online. Varmt välkommen till våran skönhetssalong på  Hantverkargatan 51 – 112 31 Stockholm.

Telefon : +46 (0)8-650 15 51 E-post : info@beautylounge.se Boka online - Klicka här

 

BROW LIFT, BROW LAMINATION MED KERATIN ÄR EN AV DE HETASTE OCH NYASTE BEHANDLINGARNA PÅ MARKNADEN.

Nu kan du äntligen få dina dröm bryn med ett utav det skonsammaste Brow Lift märket på marknaden ”By Bexter”
Hos oss på Beautylounge kan du känna dig trygg vi har lång erfarenhet utav Brow lift och bryn vi har jobbat aktivt med bryn sedan 2012. Vi jobbar med ett skonsamt, vegansk, 100% parabefritt Svenskt Brow lift märke.

Märket By Bexter är ett Svenskt märke och framtaget av Elisabeth Bexter Auktoriserad Hudterapeut.
Elisabeth har vunnit VM med sina produkter 2017, 2018, 2019 och 2020 och hennes metod och märke är ett av de världsledande på marknaden.
Din Brow lift görs alltid ihop med en kraftfull och vårdande keratinbehandling allt för att dina bryn ska må så bra som möjligt och för att behandlingen även ska vara vårdande för dina bryn. Dina egna bryn växer regelbundet och byts ut hela tiden därför rekommenderas en ny behandling efter ca:4-6. Har du väldigt raka eller grova/tjocka brynstrån kan ev ett återbesök behövas tidigare.

Fördelarna med Brow lift med keratinbehandling:

☑️ Formar dina bryn i en snygg fyllig form

☑️ hållbart upp till 4-6v

☑️ Fylligare och välformade bryn

☑️ stärker och vårdar brynen med vitaminer och mineraler

☑️ Keratinet vårdar och stärker stråna med upp till 40%
och gör stråt 2-3% längre.

☑️ Parabefritt och veganska produkter

Prislista

Brow Lift, Brow Lamination 50min 795kr
Det här är den hetaste bryn behandlingen just nu. Brow Lift, Brow Lamination är behandlingen som omskapar bryn hårets riktning och formar dina bryn till en snygg och perfekt form. Den här behandlingen passar alla som har strå,  till dig som har tunna bryn och vill skapa en fylligare look, till dig som har ostyriga bryn och vill få dina bryn på plats. Eller för den som bara vill ha de där perfekt formade brynen och en ”bruched-up look”
I den här behandlingen ingår permanent utav dina bryn, färgning i passande färg, formning och en vårdande keratin behandling. Styling och tips/råd för dina bryn.

 
 
Boka online - Klicka här