Indian Head massage

Tidsbokning för SPA och Kroppsbehandlingar 

Hos Beautylounge sthlm kan ni boka tid via telefon, e-post eller online. Varmt välkommen till våran skönhetssalong på  Hantverkargatan 51 – 112 31 Stockholm.

Telefon : +46 (0)8-650 15 51 E-post : info@beautylounge.se Boka online - Klicka här

LERINPACKNING

En härlig inpackning som gör gott på trötta leder och muskler. Behandlingen inleds med en fuktgivande och närande lerinpackning med en mineralrik Vulcan lera. Under tiden du ligger inpackad får du en skön ansiktsrengöring, en välgörande ansiktsmask samt en avslappnande ansiktsmassage med akupressur. Efter en värmande dusch applicerar vi en återfuktande creme som efterlämnar huden mjuk och följsam.

Pris:
Lerinpackning 50min 1195 kr

Lerinpackning och kroppspeeling 70min 1595kr

Lerinpackning och kroppspeeling med avslappnande helkroppsmassage 110min 1995kr

ALGINPACKNING DETOX/SLIMMING

En härlig helkroppsinpackning med närande alger som har en avgiftande och utrensande effekt. Behandlingen inleds med att vi  applicerar vi den näringsrika och välgörande algen. Under tiden du ligger inpackad i värmetäcke och lyssnar till rofylld musik utför vi en ansiktskur för att få liv och lyster även till huden i ansiktet. Ansiktsrengöring, en välgörande ansiktsmask samt en avslappnande ansiktsmassage med akupressur. Efter inpackningen blir du insmord med en uppstramande creme som bland annat ger näring åt huden.

Pris:
Alginpackning 50min 1195 kr

Alginpackning och kroppspeeling 70min 1595kr

Alginpackning och kroppspeeling med avslappnande helkroppsmassage 110min 1995kr

KROPPSPEELING

Kroppspeeling är en cirkulationsökande och djuprengörande behandling som tar bort gamla och torra hudceller, den ger din hud nytt liv och gör den mjuk och följsam. Huden kommer lättare ta till sig de produkter man tillför om man regelbundet tar bort de gamla hudcellerna. Behandlingen inleds med en härlig mineralrik salt peeling från döda havet. Efter en värmande dusch applicerar vi en återfuktande creme som efterlämnar din hud mjuk och följsam.

Pris:
Kroppspeeling 30min 545 kr

Kroppspeeling med avslappnande rygg och nackmassage 50min 995kr

Kroppspeeling med avslappnande helkroppsmassage 70min 1295kr