Tidsbokning för Dermaplan PRO Behandling

Hos Beautylounge Sthlm kan du boka tid via telefon, e-post eller online. Varmt välkommen till salongen på Hantverkargatan 51 i Stockholm.

Telefon : +46 (0)8-650 15 51 E-post : info@beautylounge.se Boka online - Klicka här

Signatur DERMAPLAN PRO BEHANDLINg

En Signatur DermaplanePRO behandling inkluderar skalpellpeeling, enzympeeling och avslutande mask för extra fukt och näring.

En ansiktsbehandling där vi varsamt exfolierar hela ansiktet med en skalpell speciellt utvecklad för en skonsam behandling för att få bort alla döda hudceller och det mjuka vellushåret, vilket leder till ökad cirkulation och cellförnyelse. Behandlingen tar ca 50 minuter och kan med fördel kombineras med tex microneedling, fukt eller kemiska peelingar. Samtliga av våra hudterapeuter som arbetar med Dermaplan PRO är certifierad inom dermaplaning. Se även våra dermaplanePRO signaturbehandlingar under facials by us för fler kombinationsalternativ.

Pris:
50 min, 1 150 kr.

 

Vad är Dermaplaning?

Dermaplaning är en smärtfri behandling där vi med hjälp av ett skalpellblad avlägsnar hår och fjun och döda hudceller.  Skalpellbladet skrapas varsamt på huden över hela ansiktet. Resultatet blir en otroligt vacker hud och lyster! Behandlingen ger en perfekt bas för applicering av makeup då alla döda hudceller och allt hår och fjun avlägsnas samt att du får en hud med ett naturligt glow!

 

Vem passar behandlingen för?

Alla hud typer (torr, fet, normal och kombinerad) lämpar sig för behandlingen. Har du dock något av följande bör du inte göra behandlingen:

 • Akneutbrott runt om i ansiktet
 • Rosacea
 • Mycket ytliga blodkärl i ansiktet
 • Herpes
 • Dermatit i behandlingsområdet (inflammation i huden)
 • Okontrollerad diabetes
 •  

Kan mina hårstrån bli mörkare eller grövre av Dermaplaning?

Nej. Eftersom att hårstråna och fjunet endast avlägsnas vid hudytan påverkas inte hårroten där själva hårproduktionen sker. Det som kan misstas för att håret blir grövre är att där hårstrået kapas (vid hudytan) kommer det att vara som tjockast när det växer ut, det blir stubb. Stubben är temporär och när håret växer ut tunnas det ut som vanligt igen.

 

Hur ofta bör jag genomföra behandlingen?

För att underhålla resultatet bör behandlingen genomföras med 3-5 veckors intervaller.

 

Hur går behandlingen till? 

 • Huden rengörs med lämplig rengöring för din hud
 • Ansiktet peelas för att förbereda huden för behandlingen
 • Dermaplaning genomförs i hela ansiktet, döda hudceller samt hår och fjun avlägsnas varsamt med hjälp av ett skalpellblad
 • En återfuktande och barriärstärkande mask appliceras på det behandlade området
 • Huden smörjs in med ögonkräm, serum och fuktkräm

Hur ser huden ut direkt efter behandlingen?

Huden kan vara lite röd efter behandlingen, detta lägger sig normalt inom några timmar. I vissa fall uppkommer små kvisslor (knott) i huden ett par dagar efter behandlingen, uppkommer dessa bör du ej pilla på dom utan endast vara noggrann med mild rengöring samt åter fuktning.

Hur tar jag hand om min hud hemma efter behandlingen?

De närmsta 4 dagarna efter behandlingen används en mild rengöring följt av återfuktande kräm morgon och kväll. Därefter används fortsatt rengöring och återfuktande krämer samt med peeling regelbundet. Genom att ha en god regelbunden hudvårdsrutin bidrar du till en bättre hudhälsa.