Volymfransar

Tidsbokning för volymfransar

Hos Beautylounge sthlm kan ni boka tid via telefon, e-post eller online. Varmt välkommen till våran skönhetssalong på  Hantverkargatan 51 – 112 31 Stockholm.

Telefon : +46 (0)8-650 15 51 E-post : info@beautylounge.se Boka online - Klicka här

Göra volymfransar i stockholm

Om fransförlängning och metoden volymfransar

Fransförlängning med volymfransar menas med att vi sätter ett litet nytt knippe med extensions på dina egna fransar, vi kan här jobba med längden samt ändra böjen så fransarna kommer upp en bit och syns mer. Vi kan även här jobba med volymen dvs fylligheten på dina fransar. Vill man ha ett naturligt resultat sätter vi endast 2-3st fransar/knippe vill man ha mer dramatiskt eller ännu fylligare så kan vi sätta upp till 9-10st fransar/knippe beroende på hur dina egna fransars kvalitet ser ut. Fransarna vi jobbar med är tunna och följsamma för bästa komfort och gjorda i högkvalitativt silke. Fransarna är veganska och allergivänliga samt att vi endast jobbar med lim som är godkända utav läkemedelsverket för högsta säkerhet.

Efter du har gjort ett nytt fullt set med fransar är det viktigt att hålla efter dina fransar på bästa sätt, du ska tvätta fransarna regelbundet med en oljefri rengöring. Vi har ett speciellt framtaget fransschampo på salongen som vi rekommenderar dig att använda. Tvätt ska ske helst morgon och kväll och du ska undvika att använda makeup eller feta creamer runt eller på ögonen för bästa hållbarhet.

Eftersom du tappar och byter fransar i dig själv ca.1-7st/öga /dag behöver du fylla på din fransförlängning regelbundet. Vi rekommenderar en normal påfyllning var tredje vecka. En POWER påfyllning är för dig som vill ha extra fylliga fransar, eller om det dröjer för lång tid innan du fyller på fransarna max 4-5v. Vissa väljer att komma oftare på en liten påfyllning, efter ca två veckor. Har det gått 6v el mer är det ett nytt set fransar som gäller. Denna rekommendation gäller vid ett nytt set fransar.

Efter 5v rekommenderas ett nytt set fransar då vi av erfarenhet vet att efter 5v är det inte mycket fransar kvar och de som sitter kvar måste bytas ut ändå till nya, bokar du en för kort tid på din påfyllning finns risk att det inte fylls på ordentligt och du hamnar då i ofas med dina påfyllningar som resulterar i att du kommer behöva komma på en ny påfyllning fortare än rekommenderad tid då luckor oftast uppstår snabbare eftersom det inte är fullt påfyllt från början.

Antalet fransar vid en påfyllning varierar självklart beroende på om det är en expert, certifierad eller elev du går till samt hur många egna fransar du har i dig själv.

Har du gjort dina fransar på en annan salong så går det bra att boka en påfyllning men vi rek. att du bokar en POWER då det alltid tar lite längre tid än vanligt för att kolla av jobbet innan när du kommer ifrån en annan salong.


Prova på fransförlängning
(gäller tillsvidare) hos certifierad fransstylist. Lite naturligare resultat, men oh så snyggt. Ca 20-30 fransar/knippen per öga. För dig som vill testa på en fransförlängning.

OBS! Detta är ej ett nytt set fransar utan endast en prova på och hållbarheten är ca 1-2 veckor.

Prova på Volymfransar
60 min 995kr


Priser

Master
Fransförlängningen utförs av en certifierad master som har flera år i erfarenhet utav fransförlängningar och volymfransar. En master behärskar alla former och designer samt hinner fylla på mer fransar än en senior gör på sin tid. En master behärskar även att göra megavolym för dig som vill ha extra fylliga fransar.
Samtlig personal på Beautylounge är utbildad och certifierade utav Elisabeth Bexter, certifierad master och domare inom volymfransar med ett 50-tal utbildningar och diplom i ryggen. Elisabeth Bexter har tävlat och vunnit priser i SM, EM & VM samt i flera internationella tävlingar och fick 2017 det prestige fyllda priset ”Sveriges bästa fransstylist” 2017, 2018, 2019, 2020 vann hon även första plats i VM Victoires du Regard World Championship. Elisabeth är rankad som en av de bästa fransstylisterna i världen. Elever flyger från hela världen över för att få en certifierad utbildning hos henne.

Master
Utförs av certifierad master fransstylist som gjort volymfransar i över 3-4år
Nytt set Volume Lashes 2timmar 2200kr
Påfyllning Volume Lashes/Liten 60min 895kr efter 2v
Påfyllning Volume Lashes/Normal 70min 995kr efter 3v
Påfyllning Volume Lashes/Power 80min 1195kr efter 3-4v för dig som vill ha extra fylligt 2-3v

Senior
Utförs av certifierad fransstylist som gjort volymfransar i minst 2-3år.
Nytt set Volume Lashes 2timmar 1800kr
Påfyllning Volume Lashes/Liten 60min 750kr rek efter 2v
Påfyllning Volume Lashes/Normal 70min 850kr rek efter 3v
Påfyllning Volume Lashes/Power 80min 1050kr rek efter 4v

Junior
Utförs av certifierad fransstylist som är nyutbildad i volymfransar 0-1år
Nytt set Volume Lashes ca 2timmar 1200kr
Påfyllning Volume Lashes/Liten 70min 700kr
Påfyllning Volume Lashes/Normal 80min 800kr
Påfyllning Volume Lashes/Power 90min 950kr