Ögonfransförlängning i stockholm

Tidsbokning för ögonfransförlängning

Hos Beautylounge sthlm kan ni boka tid via telefon, e-post eller online. Varmt välkommen till våran skönhetssalong på  Hantverkargatan 51 – 112 31 Stockholm.

Telefon : +46 (0)8-650 15 51 E-post : info@beautylounge.se Boka online - Klicka här

ögonfransförlängning

– Vad är en Eyelash Designer?

Det finns olika sätt att utföra en ögonfransförlängning. En eyelash designer fäster en syntetfrans på var och en av dina egna fransar, noggrant separerade för maximal hållbarhet och för att inte skada dina egna fransar. Beroende på dina egna fransar och ögonform bestämmer din eyelash designer den längd och form som passar dig. Berätta gärna för din eyelash designer hur du vill ha det – naturligt och diskret, dramatiskt och fantastiskt, mascarakänsla, solfjäder osv. Oroa dig inte om du inte vet. Din lash designer ser vad som bäst passar dina ögon.

– Hur många olika sorters fransar finns det?

Det finns längder mellan 4-19mm, åtta olika böjningar (J, B, C, CC, D, D+, L, L+) och sju tjocklekar (0.03, 0,05, 0,06, 0,07, 0.10, 0,12, 0.15). Det finns även olika färger, glitter, pärlor, fjädrar osv. Är du intresserad av detta får du säga till i tid så vi hinner beställa in. De vanligaste längderna är 6-12 i C eller CC, men vi blandar alltid längder för ett naturligt resultat.

– Finns det några risker med ögonfransförlängning?

Om du går till en certifierad eyelash designer som utför din fransförlängning på ett korrekt sätt, är riskerna så gott som obefintliga. Ett litet antal (ca 0,5%) har erfarit viss irritation av limmet.

– Jag har knipsat av mina fransar med en ögonfransböjare, kan jag ha fransförlängning?

Detta är mycket vanligt. Finns det några millimeter av fransarna kvar att sätta på går det alltid att förlänga.

– Jag har ett glapp mellan mina fransar på ett ställe, kan jag ha fransförlängning?

Ja, det går bra, det man får tänka på är att täcka glappet på ett sätt våra eyelash designers lärt sig. Är glappet mycket stort kan det vara svårt att täcka det helt, men kontakta oss så ser vi vad vi kan göra.

– Hur länge håller fransarna?

En korrekt applicerad ögonfransförlängning håller normalt 3-5 veckor. De flesta klienter har mellan 30-50 % av sina lösfransar kvar efter ca tre veckor. Det är då vi rekommenderar att komma tillbaka för en påfyllning

– Tappar man endast lösfransarna, eller tappar man även sina egna?

Många faktorer spelar in i hur väl din fransförlängning håller. Din egen frans livscykel är normalt 6-8 veckor. Den faller sedan naturligt av och en ny frans växer ut. Vissa personers fransar byts ut snabbare, de måste ofta komma tillbaka redan efter ca två veckor för påfyllning. Så vet du att ditt hår och dina naglar växer snabbt gör förmodligen dina fransar också det. En del personer har väldigt ”oljiga” fransar naturligt. Det gör att lösfransen kanske inte fäster lika bra på din egen frans. Var noga med att tvätta ögonen ordentligt och inte använda några oljor innan du gör din Fransförlängning i Stockholm. Du tappar normalt 1-7st fransar per öga och dag och därför behövs regelbundna påfyllningar.

– Varför inte bara använda fransserum om det nu får fransarna att växa?

Vår erfarenhet med tjejer som har börjat med fransserum har varit att fransarna börjar spreta och växa där man inte vill att de ska växa. T.ex. kan du få en lång och krullig frans i ögonvrån. Några har rapporterat oönskad hårväxt på kinder och på insidan av näsroten. Med en ögonfransförlängning ser det ut som du har mascara samt att vi formar fransformen så du får perfekta fransar och rätt längd på rätt plats. Sedan kan dina egna fransar aldrig bli så pass långa och tjocka som du får med en ögonfransförlängning.

– Hur sköter man sin ögonfransförlängning?

Ju försiktigare du är, desto bättre håller din fransförlängning. Detta betyder:
– Minimera användandet av produkter på ögonen
– Tvätta ögonen försiktigt, gärna med mild rengöring som finns att köpa på salongen
– Gnugga inte ögonen
– Försök att inte pilla på fransarna och att inte sova med ansiktet in i kudden

– Använd ej makeup på ögonen

– Hur många lösfransar innebär en full fransförlängning?

En person har själv mellan 50-130 fransar per öga, beroende på gener, ursprung och ålder. Äldre personer har generellt färre fransar än yngre. En certifierad Eyelash Designer ska minst klara av att sätta 65 fransar per öga, men oftast sätter man ca 80-120 fransar per öga på två timmar.

– Kan jag ta bort fransförlängningen?

Ja vi har en speciell remover för detta. Har du gjort fransförlängningen på annan salong kan vi inte garantera att vår remover tar på limmet. FÖRSÖK INTE TA BORT FRANSARNA SJÄLV!

– Jag har tagit bort min fransförlängning men tycker mina egna känns kortare än tidigare?

Eftersom lösfransen är så pass mycket längre och tjockare än din egen frans, är det normalt att känna att de egna är kortare än tidigare, just för att du blivit van vid att ha fransförlängning. För att vara på den säkra sidan kan du ta en bild före du gör din fransförlängning och sedan har du något att jämföra med om du skulle ta bort lösfransarna.