Skönhetsbehandling

Tidsbokning för hair extensions tape / hårtejp

Hos Beautylounge sthlm kan ni boka tid via telefon, e-post eller online. Varmt välkommen till våran skönhetssalong på  Hantverkargatan 51 – 112 31 Stockholm.

Telefon : +46 (0)8-650 15 51 E-post : info@beautylounge.se Boka online - Klicka här

Hair extensions tape / Hårtejp i Stockholm OBS! Vi kan ej erbjuda denna tjänst just nu hos oss.

Med en speciellt utvecklad tejp för extensions fäst håret in i ditt egna hår. Metoden passar alla hårtyper, men är särskilt skonsam för dig som har tunt och fint hår och ändå vill göra en hårförlängning. Tejp metoden ger dig en förlängning eller en förtjockning på ett enkelt och mycket skonsamt sätt.

Tejp extensions / hair extensions tape har lång hållbarhet och tas enkelt ut med hjälp utav en remover. Våra tejpextensions bär du i ca. 2 månader innan det är dags att ta ur dem och sätta om dem. Sköter du om ditt nya löshår kan du sätta om det 2-5 gånger. Håret består av äkta 100% äkta remy indiskt tempel hår och finns i längden 50/55 cm och i 40 olika nyanser- allt för att du enkelt ska kunna matcha ditt egna hår och förutsättningar och få ett så naturligt resultat som möjligt.

Vårt stora färgutbud gör att vi enkelt kan hitta en hårfärg som stämmer överens med din egna. Det äkta löshåret kan självklart också tvättas, fönas, klippas, plattas, lockas och stylas till den frisyr som du önskar. Håret går även att färga, tona och nyansera om det skulle behövas. Observera att löshåret får ett självfall efter tvätt. Önskas mer markerande vågor kan håret fönas med tratt/diffuser.

 • Handgjort kvalitetslöshår från Italien – Tillverkat av branschens mest erfarna produktionsteam med över 40 års erfarenhet av löshår och peruker!
 • Garanterat 100% Indiskt Remy Tempelhår – Löshårets fjällskikt ligger alltid i samma riktning, vilket ger ett trasselfritt och följsamt hår.
 • Tunna fina hårstrån – som smälter perfekt ihop med den skandinaviska hårtypen!
 • Ett paket Tejpextension innehåller följande: 15g av ett av världens bästa löshår, fördelat på 6 slingor med keratinförstärkta tunna tejpfästen som liknar din hårbotten. Varje slinga väger 2,5g. Fästena är 4 cm breda och 0,8 cm höga.

 

PRISLISTA TEJPEXTENSIONS / HAIR EXTENSIONS TAPE

Du behöver normalt 1-3 paket med tejpextensions för en förtjockning och 4-6 paket för en full hårförlängning, allt beroende på dina egna förutsättningar och önskemål.  I vissa fall, om du har kort eller tjockt hår, kan fler paket behövas. I priset ingår konsultation, löshår, isättning, inklippning,  samt återisättning av tappade fästen inom 2 veckor.

Våra tejpextensions bär du i ca 2 månader innan det är dags att ta ur dem och sätta om dem. Sköter du om håret kan du sätta om det 2-5 gånger. I priset för omsättning ingår ny tejp på fästena, isättning, ny inklippning, samt återisättning av tappade fästen inom 2 veckor.

MÄNGD LÖSHÅR                         50-55CM LÄNGD     OMSÄTTNING                                                                                                                                                                          
Pris/paket 750:- 300:-
2-3 paket (förtjockning) 1500-2250:- 600-900:-
4-6 paket (normal förlängning) 3000-4500:- 1200-1800:-
7-8 paket (extra fyllig) 5250-6000:- 2100-2400:-

Observera att vi endast utför löshårsbehandlingar. Vi utför inte färgning, permanent, frisyrklippning och övriga traditionella frisörbehandlingar – däremot klipper vi självklart in löshåret – detta är vi experter på. För att boka tid för konsultation och/eller hårförlängning kan ni boka online nedan eller maila / ringa oss på: info@beautylounge.se / 08-650 1551

 

SKÖTSELRÅD FÖR DITT LÖSHÅR

På samma sätt som det finns olika typer av hårkvaliteter, så finns det olika rekommendationer för vård av löshår. Det spelar därför ingen roll om du har använt löshår i tio års tid, om det löshår du tidigare använt inte haft samma egenskaper som vårt hår. Ta dig därför tiden att läsa igenom nedan skötselråd ordentligt – gör du inte det riskerar du att skada ditt löshår och förkorta dess hållbarhet.

Löshår är en naturlig produkt och behöver därför vårdas och underhållas för att helt komma till sin rätt. Eftersom löshår, till skillnad från vårt eget hår, inte får näring från roten, är det viktigt att underhålla det extra noga och tillföra extra mycket fukt utifrån.


För att ditt löshår ska hålla sig livfullt och fräscht så länge som möjligt rekommenderar vi att alla skötselråd följs. Observera att alla former av kemiska behandlingar sker på egen risk. Löshåret ska helst inte färgas, tonas eller pigmenteras och absolut inte blekas. Vi ersätter inte hår som utsatts för kemisk behandling.


UNDERHÅLL, STYLING & HÅRVÅRDSREKOMMENDATIONER

Vi kan endast garantera dig ett glänsande, silkeslent och lättskött hår om du följer våra rekommendationer. Använd de hårvårdsprodukter vi rekommenderar för vårt löshår, vänligen se våra Vårdpaket till löshår. Tänk också på att ett komplett vårdpaket innehåller Schampo, Balsam, Hårinpackning, Serum och värmeskydd. Om vårdpaketen inte innehåller allt detta får du själv se till att komplettera din vård bland de produkter som rekommenderas.

Den allmänna dagliga vården

 1. Borsta håret åtminstone 2-3 gånger varje dag med vår extensionborste. Regelbunden borstning med rätt verktyg hjälper till att hålla fjällskikten stängda och reducera dagligt slitage. Borsta håret sektionsvis och börja i topparna och arbeta dig uppåt. Håll samtidigt en hand över fästena för att minska påfrestningen på ditt egna hår. Slit aldrig i håret.
 2. Samla ihop håret i en fläta, hästsvans eller annan uppsättning när du ska sova, träna eller bada. Applicera lite serum i hårtopparna innan uppsättningen så håller du topparna fräscha och återfuktade. Vid slarv med att använda serum slits håret mycket snabbare och du får lätt kluvna hårtoppar.
 3. Gå aldrig och lägg dig med vått/fuktigt hår. Detta sliter extremt mycket på löshåret och det kan trassla ihop sig så pass mycket att det inte går att reda ut igen.


Att tvätta håret

 1. Börja med att borsta igenom hela håret enligt beskrivningen ovan.
 2. Tvätta håret med något av våra rekommenderade schampon. Massera försiktigt in det i hårbotten. Skölj och upprepa om det behövs. Tänk på att alltid skölja ordentligt och endast i hårets växtriktning. Håret ska lägga sig helt rakt och i rätt riktning innan du är klar.
 3. Massera därefter in hårinpackningen i hårlängderna, ej i fästena. Kamma igenom med fingrarna. Låt verka några minuter och skölj därefter.
 4. Massera slutligen in balsamet och gör på samma sätt som med hårinpackningen. Om du använder spraybalsam som inte ska sköljas ur hoppar du över detta steg.
 5. Handdukstorka håret efter tvätt. Massera håret försiktigt med handduken, alltid i hårets växtriktning och hängandes rakt ned – från hårbotten och ned mot topparna. Gnugga aldrig handduken mot huvudet. Detta skadar håret och gör att det trasslar sig.
 6. Om du använder spraybalsam som inte ska sköljas ur, sprayar du i det efter att du handdukstorkat håret. Spraya endast i hårlängderna och överdriv inte mängden. Håret ska inte vara genomvått efter att du använt spraybalsam, endast fuktigt.


Att styla & torka håret

När håret är vått/fuktigt tenderar fjällskikten att öppna sig. Ett vått hår trasslar sig därför mycket lättare än ett torrt hår. Tvärtemot vad många tror, så slits också ett hår som får självtorka, generellt mer än ett hår som fönas torrt – förutsatt att du fönar håret på rätt sätt. Följ därför alltid våra anvisningar noga. Vi rekommenderar aldrig att håret får självtorka!

 

 1. Börja med att använda någon form av värmeskydd, om inte ditt serum redan har detta inbyggt. Du kan använda värmeskydd både i sprayform och i krämform – vilket du föredrar.
 2. Styla håret:
  • För en vågig/lockig look använder du en hårfön med diffuser/tratt. Föna aldrig håret på maxvärme. Låt det hellre ta lite tid och föna håret på medelvärme eller lägsta värme. Borsta inte i håret medan det torkar – då blir det frissigt. Håret blir som finast om du låter bli att peta i det så mycket som möjligt.
  • Vill du ha en rak look använder du en hårfön och en rundborste särskilt anpassad för extensions. Alternativt kan du föna håret först och därefter använda en plattång, om du har svårt att få till det med bara fön och rundborste. Tänk på att inte använda högre värme än max 180 grader på plattången. För hög värme skadar naturligt hår.
 3. Använd något av våra rekommenderade serum/krämer i håret efter att du fönat det torrt. Detta hjälper till att hålla håret glansigt och återfuktat hela dagen. Om du använder ett olje- eller silikonbaserat serum ska du alltid använda det efter att du är klar med dina stylingverktyg för att inte skada håret. Både olja och silikon bränner sönder hårstråna om det används tillsammans med hög värme.
 4. Återigen – gå aldrig och lägg dig med vått/fuktigt hår!