Tidsbokning för Velashape 3 

Hos Beautylounge sthlm kan ni boka tid via telefon, e-post eller online. Varmt välkommen till våran skönhetssalong på Hantverkargatan 51 – 112 31 Stockholm. Vi finns centralt på Kungsholmen.

Telefon : +46 (0)8-650 15 51 E-post : info@beautylounge.se Boka online - Klicka här

 

VELASHAPE 3 – Fettreducering och borttagning av celluliter Stockholm

VelaShape III är en icke-kirurgisk kroppsbehandling som är perfekt för dig som vill jobba med fettreducering av lokala fettdepåer som till exempel på mage, kärlekshandtag, ridbyxlår, armar, ben och haka. VelaShape III arbetar även effektivt för att minska/ta bort celluliter och jämnar ut huden samtidigt som arbetar med att slimma kroppen. Behandlingen med VelaShape III passar dig som trots bra träning och bra kost inte kan få bort envisa fettdepåer och/eller dig som vill bli av med celluliter. VelaShape är den perfekta behandlingen för dig som vill ha snabba och synliga resultat utan att ta till plastikkirurgi. För bästa resultat rekommenderar vi dig en kur på 4 gånger även om det självklart är möjlighet att boka in enstaka behandlingar. På en konsultation kan vi ge dig förslag på en individuell behandlingsplan anpassad efter dina önskemål och behov.

BEHANDLINGSOMRÅDEN

 • Celluliter
 • Mage
 • Insida lår
 • Rygg
 • Armar
 • Kärlekshandtag / Höfter
 • Utsida lår / Ridbyxlår

Hur fungerar VelaShape III?

VelaShape III använder sig av 4 energier i symbios för att uppnå maximalt resultat.

 • Den optiska (infrarött ljus 700-2000nm) energin är mycket viktig då den fungerar som en vägvisare för den Bi-Polariska Radiofrekvensen och gör den selektiv. Utan optisk energi så värmer Bi-Polarisk Radiofrekvens upp annan vävnad i onödan och effekten uteblir.
 • Bi-Polarisk Radiofrekvens når djupt ner i vävnaden (ca 2cm) och har vägletts av den optiska energin. Nu värms fettvävnaden upp och metabolismen ökar dramatiskt. Fettcellerna dräneras och reduceras kraftigt i storlek.
 • Vakuumsuget drar upp vävnaden in i munstycket och frigör sammanpressade blodkärl som aktiveras omedelbart. Blodcirkulationen och lymfcirkulationen aktiveras och forslar där bort slaggämnen som dräneras från fettcellerna.
 • De mekaniska massagerullarna ger en djup bindvävsmassage som luckrar upp sammanpressade fettdepåer och hjälper även till att forsla bort slaggämnen och vätska.

Hur många behandlingar måste jag göra?

Med VelaShape III görs en startkur på 3-5 behandlingar. Resultatet är dock individuellt och beror framförallt på utgångsläget, dvs hur mycket celluliter och sammanpressade fettdepåer som ska åtgärdas etc. Alla svarar olika på behandlingen och det bästa är att boka en konsultation för att du ska få mer konkret information om just dina förutsättningar. Efter några behandlingar upplever de flesta en slätare hudyta med mindre gropar och fastare hud. Som med alla behandlingar behöver resultatet underhållas regelbundet – vi rekommenderar minst 2 behandlingar per år för att bibehålla cirkulation och stuns på det behandlade området.

Hos oss på Beautylounge kan du vara säker på att alla behandlingar och tekniker är säkra, välbeprövade och dokumenterade. Maskinen i denna behandling är FDA-godkänd, det är en kvalitetsutmärkelse som anses vara marknadens mest svåraste att få. Våra maskiner är även CE-certifierade, en märkning som främst används inom EU för kvalitetssäkring. Samtliga terapeuter har utbildning och är Auktoriserade Hudterpeuter. 

VELASHAPE III Prislista:

Vanligast är att det behövs 3-5 behandlingar för att uppnå önskad effekt.
Prova-på behandling rumpa eller lår (fram och baksida lår)  första besöket
1600 kr
Rumpa eller lår ordinarie pris enstaka behandlingar därefter
2900 kr
Grundkur på 3 behandlingar
6900 kr
Pris på enstaka uppföljningsbehandling efter kur
2500 kr
Provbehandling mage första besöket
1200 kr
Mage ordinarie pris enstaka behandlingar därefter
2000 kr
Mage 3 behandlingar
4500 kr
Boka online - Klicka här